Alla inlägg under december 2014

Av Maria Ahlby - 16 december 2014 00:15

E skriv någe vettgt i den där bloggen... Ja vad skall jag skriva om då? Svaret tänker jag inte printa ut pga. Vissa Orsaker. Men det var kul då.

En roligt givande dag med många AHA upplevelser. Slutar aldrig att förvåna mej själv. Skapligt kul med alla nya kommentarer från helt okända läsare på bloggen som värkar uppskatta mina ord i tokiga konstalationer. Tack det peppar bara ännu mer. Jag vet ju att det är folk som läser och inte vill låssas om att dom är nyfikna.

MF på gymmet gav mej bra kredd för min senaste prestation . Dock kan jag kanske ha sagt något i still med kom och kolla på dessa soffror. Läs bgrund och säg att jag har gjort ett jävligt bra jobb. Hon gjorde som jag sa, jag fick beröm om det var äkta eller inte låter vi vara osagt. Men jag fick det i alla fall och sög åt mej som en svamp.

0,3kg bort och nästan 1kg upp i FFM. Ne kag är inte det minsta kaksig över det. Eller japp det är jag.
Jag sa- skulle det vara jobbigt om jag blev mer muskulös än då?
Svararen- hm.... Ne bara du inte blir starkare.
Jag sa- Ne det är nog ingen risk
Svararen- Ne för då får du nog kämpa ordentligt.
Skapligt skönt med en motpol som e lika själv god som jag.

Men på riktigt, i bland är du snyggare om du håller käften. Fast det kanske är ömsesidigt.

Hur kort är ett sträck innan med blir en prick?

Av Maria Ahlby - 15 december 2014 08:27

en önskan och en längtan efter lugn och stabilitet. Orkar inte med massa falskspel lögner och fega kräk. Ge mej sanningen, spara inte på känslorna. Ingen kan veta vad du tycker tänker och känner om du inte säger det. Ibland gör saningen ont men den gör bara ont hälften så länge som ljug.

ANALYSERA MERA!
Huvet är fullt av snor men ändå så går det på högvarv. (Lite trögare bara) jag börjar tro att det är mej själv hag måste jobba mer med. Våga vara sårbar. Våga visa strupen och inte tro att alla vill skada. Jo jag hatar folk. Men visst finns dom som lyckats hitta in i mitt inre psyke. Brorsan & biffen med familjer och några till. Men långt i från alla känner hela Mia. Jag vill våga lite på folk. Vill våga tro på lyckan. Men ständigt finns oron där att snart kommer bakslaget.
Jag får alltid reda på allt, vare sig jag vill eller inte. Vad är det jag vill ha, vad söker jag, vart är jag på väg? Ingen kan som jag, bara jag kan det jag kan. Vill du dela deta med mej måste du säga det. Jag tänker inte gissa mej till vad du tänker. Puss i påsk för det kommer regna i jul

Av Maria Ahlby - 14 december 2014 23:42

magiskt bra kväll avslutades med en presentation . Kolla där är hon, kolla, kollar du nu da, kolla. Haha jo hej hej tokigt men roligt. Sov som en stock. Vakna. O FI fan va trött jag är. På soffan när plötsligt mammans mor dyker.... Ohoj... Panik in o gömma mej under täcket. Hela fm ägnade jag åt pyssel fix o trix för att fjäska för den där karln. E jag gillar de. Bort till guldisarna och sen mot biltema. Köpa lim för att kunna limma. Tillbaka i idet för att få i sig lite mat. Då kom hon han o lillasyster. HJÄLP IGEN! Ja nu får det nog räcka med nya möten på ett tag. Hemma i betonglådan vankades det grogg bra musik och massa fina uppklädningar. Vi är påväg, vi är i backen nu... Oj ja full fart på med skorna jackan ut låsa FAN FAN FAN in igen mobil och lägg skulle ju också med. ( som om jag skulle behöva visa lägg på krogen, ja hoppas gjorde jag i alla fall) på parkeringen står nu lilla bilen med prudusenterna i framsätet och stjärnan väntar glatt i baksätet på sällskapet. O så iväg mot stan. Kloten och tjäglorna på banan och ölen på bordet. Hej hej hej hej hej hemst mycket hej. Tjejen! Sen rullade vi vidare. Ner på stan mot EDEN. Dom e ju fina dom där vännerna. Mycket bra prat och mycket bra info om stjärnan. Ja visst är dom partiska med det är inte fel de häller. Va fin du är. Oj för tusan säg inte det högt, tänk på rycktet , haha det där jävla ryktet är viktigt att inte skada. ;) jag skall göra mitt bästa.
Kvällen slutade lite tidigare än planerat och vi tog taxin till järnvägen.
Kebaben och kläderna på samma ställe tack o godnatt. SÖNDAGS morgon. MH14 på tv och vatten intag tack. Frukosten shoppades och nya F blev snapad i samma veva. In i idet och glufsa Skagen och drika kaffe. Senare mot guldgruvan för att med hjälp av piff o puff få lite ljus i framtiden. De va roligt, mycket mycket roliga kommentarer om lim skruvar mer lim och i näsan denna gång. Ohoj de va inte nådigt de. Jaja så kan det gå. Tur L har bra saker att säga mej när att bara snurrar. O sen typ hem och iväg o handla byta om och vidare för en mysig lyx lax stod på menyn ikväll. Kocken piffade o fixade så det blev mysigt. Alla nöjda och glada. Även efterrätten var super.
O så skall man nu sova igen. Tack för denna helg nu laddar vi om för ny vecka med nya äventyr.

Multi mys med dröm prat

Av Maria Ahlby - 11 december 2014 23:59

mycket kan jag säga om många, men många kan tydligen inte säga mycket om mej. Historier finns men det är bara få som vet hur jag igentligen är. Jag börjar komma under fun med att jag gärna släpper in folk i mitt liv. Men jag släpper dem inte längre in än jag behöver för att få det jag vill ha, behöver eller kan få. Det handlar inte om egoism i detta fallet utan om ren och skär osäkerhet. Jag har blivit sviken, bedragen lurad av dem som jag älskat. Jag är stark och kanske lite för stark då jag stänger dörrar lite för fort i vissa fall. Men jag jobbar på det. Men med rätt nyckel till rätt dörr så släpper jag in. Jag vet inte själv vilken nyckel sOm går vart. Eller vilken dörr som är låst eller inte. Men häromkvällen hittade du en ny nyckel till en gammal dörr. Det funkade! Tack ! Nu håller ja den dörren öppen för dej framöver. Men det finns fler dörrar på andra sidan.

Julbord med jobbet
Fika på stan med lina
Skumbad med gott i glaset
Matlagning till den goda
Avnjutning av maten
Statt bus o mys
Nu sova sova säng säng säng.

I morgon är det 1års uppföljning på gymmet. Jag vet att jag inte nått målet. Men jävlar vad jag är stolt ändå:)

Av Maria Ahlby - 11 december 2014 14:39

Av Maria Ahlby - 10 december 2014 20:46

sovigt dåligt.
In till gymmet med massa energi.
Pressade allt jag hade och det kändes så bra. Inga PB idag men ända jävligt nöjd. Sen bar det av mot början på dagen D. Diplomeringsdagen. Tumme upp för mej och jag är stolt nöjd och lättad.
Men när jag satt där så kom allt ikapp mej febern kom rullande, alla varningslarm i hela kroppen skrek. DU E SJUK DIN IDOT, hem o lägga sig med alvedin. Vaknade sen och kände mej hyfsat okej ändå. Åkte mot jobbet för att göra det enda rätta. JOBBA. Japp det höll några timmar i alla fall. Nu är jag åter på soffan i björnidet och väntar på en kopp varmt TE, en wesky eller varför inte lite uppladdning och om pyssling. Men jag begär absolut ingen ting. Absolut inget. Vill bara bli frisk.

Nu lite för och efter bildet

Av Maria Ahlby - 9 december 2014 20:16

äntligen är MH igång för året. På gården är det fullt ös med MH i fokus.

FFAAN LÄGG AV O VA SÅ SNYGG!
Min finffinaa katt du e go du.

Spänandd att min mobil nästan buggar ur när jag har laddaren i. Så idag redigerar jag ännu mindre än vanligt bara för att det blir roligare så.

Massa kaffi är i taget i ddag. Sova inatt ja de vet i ttusab. Men jag skall krypa in i en varm famn och bara mysa. Mysa????? Va e de???? Ja dde vet i tusan stor kall tom säng????

Alltså vad gör min galablåsa i MH studion????

Av Maria Ahlby - 8 december 2014 18:45

DUBBELSATAN!!!!!!!
RIXIDIOT!!!!!!!
SATYG!!!!!!!

SVIKEN
BESVIKEN
ARG
STARK
STOLT
ENVIS
BÄST
UNDERBAR
FANTASTISK
SÖT
BITTER
LEDSEN
HYSTERISK
STRESSAD
GLAD
UPPRYMD
URFLIPPAD

ja det hinner passerar många känslor och intryck under en dag. Både motgångar och framgångar tas emot av olika känslor. Att stanna upp och reflektera över varför jag reagerar och känner som jag gör i olika sitvationer är bara nyttigt. Jag lär mej mycket om mej själv. Desto mer jag lär länna mej själv desto starkare blir jag och mer trygg. Jag behöver inte någon annan för att må bra. Men jag behöver mina vänner och familj för jag mår bra av att ge dem av min kärlek.

DOUGLAS DU ÄR MIN SUPERHJÄLPARE PÅ RIKTIGT

Ovido - Quiz & Flashcards