Alla inlägg under juli 2014

Av Maria Ahlby - 5 juli 2014 02:08

Lång dag på dagis. Varit ledsen och orolig. Kommer hem och han vill ha mat? Inte välling, MAT! Absolut mamma lagar mat och ungen äter 3stora portioner. Eeee vad hände nu...? Jaja bra att han vill äta och att han gör det (tumme upp) sen drar vi iväg på en cykeltur. Vi stannar till vid "grannen" sönerna leker i trädgården medan vi lutas oss tillbaka i varsin stol. Härligt först kvällen på semestern, den får jag tillbringa med gott sällskap. Eller som HAN sa. Vi slipper vara ensamma. Ja kontrade med Ensamma tillsammans :).
Mycket lek och prat och klockan sprang iväg. Pipiga miner när vi skulle packa ihop oss och cykla hem igen. Vi han precis hem innan jag fick snap på den andra sonen som somnat när vi åkte. Tänkte tyst för mej själv. Hoppas min sparv också kan somna och sover gott inatt. Men så är inte fallet. Somnade 22:30 vaknade 23:45 kom in till mej. Vaknade igen 00:30. Gråter och är ledsen och yrar i sömnen. Till slut ger jag med mej. Nu ligger vi på soffan det är lite lugnare med han är ännu orolig och sover dåligt. Klockan är nu 02:10.

I morgon skall vi kolla in Kotteland med gudfar och dottern. Hoppas han får massa bra intryck och kan få sova bättre i morgon natt. Det gör ont i mitt hjärta när han är så här. Vill min fina son allt väl och gott i livet.

Av Maria Ahlby - 4 juli 2014 15:39

Jag kommer inte slås för dej. Jag kommer inte tjatat. Jag kommer inte kompromissa. Jag kommer aldrig ge med mej. Jag viker inte en tum för att du skall vinna över mej.
ALLA LIKA ALLA UNIKA.
Blommor och bin , kottar och blad.
Sanningen är den att jag är stark. Både fysiskt och psykiskt stark. Jag är med i front truppen. Vi slås för alla människors lika värde. Det finns alltid undantag. Jag är ett undantag. Jag är lite mer än dom flästa .
Jag är en banan. Alla apor gillar banan!
Vill du vara min soldat så måste du kvala in i truppen.
Faller diktatet jag upp dej igen. Vi vinner kriget. Alla möten är viktiga, mitt möte med dej är viktigt. Du är min soldat. Du räddar mej.
Du som varit min soldat vet vad som krävs, vet vad jag begär av dej.
Sanningen sekund av gör vart vi vänder nästa steg. Öst, väst, norr, söder. Spelar ingen roll men vi kommer vinna så länge vi är eniga i vår kamp för KÄRLEKEN!

Av Maria Ahlby - 3 juli 2014 22:54

HUR FAN TÄNKTE DU NU?
Särijööööst
men fan byt kanal....

Fiskbullar

Ja vill inte, ja kan inte.

Många långa dagar har gått, bara en enda dag kvar. En ynka dag kvar till innan semestern drar igång. Hm 6V ledigt. Vad skall jag förgylla dom med. Jo kor hästar och min son. Mycket tid med min fina son. Jag vill träna o jobba och dricka öl i grilla. Jag vill LEVA.
SÄRIJÖÖÖÖÖST. Jobba för fan veklingar.
Fäller ut mina vingar och kastar mej ut för stupet för att sedan landa på okändmark, okändmark med nya möjligheter.
Ladda sikta sjukt. Ladda om, gör om och gör rätt. Jag vill jag kan och jag vågar. Och vi kommer att segra. Jag och mitt alltet ego.
Jaga jagad jagas... Du kan inte fånga mej. ( ja gömmer mej)
Jag vill inte bli hittad jämt och av alla. Stört bra på kamouflage. Trot eller ej jag kan smälta in i mängden.

Trike is the graj

MAT

Av Maria Ahlby - 3 juli 2014 09:29

Konstant denna psykiska kamp
Mia VS Maten. Nu jävlar satsar jag stenhårt för att vinna.

Ge fan i mej och min framtid ditt HEVETE

Av Maria Ahlby - 2 juli 2014 20:19

Helt jävla slut. Fy fan va dåligt med energi jag har. Det är värkligen så att jag måste göra av med energi för att få ny. Ny energi är fan så mycket mer krut i än gammal energi.
Snabb energi kallar vi socker. Men bra energi får man om man gör sig kvitt den gammla.
Tack vare kaput fotled och skenben är jag fruktansvärt stillasittande just nu. Får /måste dock gå endel i jobbet. Skönt då har jag ursäkt att få röra mej något i alla fall. Under tonen i dessa ord är att jag är sjukt frustrerad och bitter. Vill göra något kul. Vill röra mej mer.
Om ca en vecka har jag löpträning med cotch P. Vill och måste bli hel tills dess. Vill kunna springa igen som jag kommit igång med så bra nu. Är fan rädd att tappa taget igen.

Jag räknar ner. (10 dagar kvar) Jag sa hej, kom o krama mej.
Ja sa hej, kom o krama mej. Jag sa hej, kom o krama mej... Så vart fan är du????

Min fina prins förgyller min vardag med bus och sjukt roliga funderingar som han klurar på.

15-20% det blir nog bra tror jag. Skall bara ditt, HUR? Hur fan skall jag komma till ynka 15-20% liksom. Ja det blir till o kämpa kämpa kämpa tjockis.

Åter igen jag hatar folk
Ps. Filuren i i hörnet är inte ett folk

Av Maria Ahlby - 1 juli 2014 15:46

Jag har sätt hur den där skiten alltid tär på dej. Jag kommer kriga för din skull och finns där för dej. När du stupar nästa gång vill jag bära dej.

En klase bananer är in köpt. Kommer du ihåg? inte 6st, det är bara 6st bananer som sitter ihop. Och inte 8st då är dom bara jävligt många. 7st! Endast 7st bananer kan bilda en klase.

Ny kaffi burk. O min älskade fru fick förgylla min dag idag.... Tack tack tack för att du e du o du e bästa wifi ewer. Sen kommer katten ( tumme upp) mysigt och bäsatst sonen kommer hem idag.

Grönapelsin? Ja de va tider de. :)
Jobbar mer med rosa mango nu. :/

Slit ditt hår, klappa dina lår och dröm om orangutangen på zoo. Eller baka bullar. O Gud vad gott med nybakat bullar... GÖTTANS!

Jag vill så mycket men vill inte trampa någon på tårna, visa skulle jag dock kunna sparka av knäna på just nu.

Den dagen den sogen säger dom. Ja det är nog så. Denna dag min sorg.


JAG ÄR STOR och STAK stark som sprit

Ovido - Quiz & Flashcards