Alla inlägg under juli 2014

Av Maria Ahlby - 20 juli 2014 00:22

Den där känslan. Du vet bör det inte går att sluta att tänka på någon. När man bara vill prata med personen hela tiden eller för den delen bara vara nära. Du vet just den känslan vill jag åt. Jag vill känna den där tonårsnuförälskade känslan igen. Går det? Hur vet man om det är den den den just den känslan. Kan man känna lika dant igen. Eller vad känner man.
Ja jo behoven har ju ändrats från när man va "ung" ( haha ungdom =ung dum) allt har sin tid. Men hur vet man när tiden är kommen. Hur vet man om man hittar rätt. Tänk om det är fel det som Känndes så rätt. Tänk om det var rätt fast man inte vågade. Ja det är ett mysterium den där framtiden. Jag tror mej veta vad jag vill med min framtid men jag kan bara drömma hoppas och önska. Jag kan planera en rak o fin väg men inte Alltid jag kan hålla kurs när det gäller. Ibland Hamnar jag på sidospår eller rent av krachar i diket. KABOOOM!

Jaja jag lägger ner för kvällen och tänker inte på det mer.

797 du o jag har en gemensam nämnare. Vi har ett mål, en träffpunkt.

Av Maria Ahlby - 19 juli 2014 13:26

Kronan. Gott viktigt och stiligt.
Ikväll kommer jag och brudarna rocka röven av oss. Ingen kan som vi. Ingen vågar som vi. Ingen har möjligheten som vi.
Gargamell är en tokig typ.

Jag Trosa jag behöver en kram eller 2.
Från sol och köar himmel, blev det mörkt med oska och regn. Sommaren i ett nötskal. Hoppas på bra väder ikväll när jag och brudarna skall parta..

Poolen... Vart finns poolen. Pojk o hund behöver poolen. Måste hitta poolen. Lagom rund, lagom hög och lagom med vatten i. Slut slut slut över allt bara slut.

Vackra varelse varför är du så långt bort. Vackra du varför är du inte här. Vackra jag behöver kompletteras .

Av Maria Ahlby - 18 juli 2014 22:21

I alla grupp konstsalonger finns det ett svart får.
I alla äpplen finns det en kärna.
I alla tankar finns det en känsla.
I alla dygn finns det en natt.
I alla jag finns det en MIA.

Jag jag jag o jo just det ja JAG!
Mitt jagiga jag växer allt mer och mer.
J som alltid tror på min förmåga att prestera. Du är fanemej den bästa på att peppa mej, lyfta mej när jag är på väg att falla. PT du stöttar upp och jagar på när det behövs och bromsar när jag inte kan. Ni är värdefulla i min utväckling. Jag kliver fram som en bulldozer och ser i ga hinder just nu. Eller jo MATEN. Hur fan skall jag fixa MATEN. ? KBT kanske? Ja den tanken har slagit med många gånger. Hur kommer jag ditt. Funkar det. Varför, hur, osv. Ja jag vet i all fall att jag kan om jag vill, o jag vill så då kan jag. Måste bara hitta till start för att kunna starta.

Alla resor har ett mål.
Alla snören har en ände.
Alla timmar har 60min.
Alla är vi målsökande bomber som laddar ur mer eller mindre mellan varven. Varven ja. Hur många var är det i en ring?

Lyckliga gatan där jag är i kväll. Lyckliga gatan där jag skapat mängder med minnen. Lyckliga gatan som jag nu får visa min son. Lyckliga gatan du lever än.

Gå gå gå. SPRING uppför berget, jogga ner. Hela vägen bort sväng höger sen höger igen och till slut lite styrka i lekparken innan jag svängde vänster och hamnade mitt i rally banan och fick se stiliga DA köra sin coola nya bil. Livet är värt att sattsa på. Så det gör jag nu.

LYCKLIGA GATAN

Av Maria Ahlby - 18 juli 2014 15:24

Ljuvlig dag med den gladaste av dem glada. Hacka packa täck sysslar inte vi med i år. Vi packade bara. Hackandet och täckandet lämnar vi till dom andra.
Spikarna i altan golvet MÅSTE bankas ner snart. ( kan de jag skall lägga min energi på) ont gör de tamefan.

Hur tänkte tillverkare nu. Parallellt ???? Typ as tokigt. Jaja moffa får laga..

Luften på ön, luften vid havet, avlägset hör ja fiskmåsarnas skrik. Njuter av lugnet i hängmattan med min avkomma. Bamse film och bloggen, VI ÄR NÖJDA.
Solen värmer, den svaga havsbrisen gör denna dag till fantastisk.

Du jag vi i världen.

M&M är bokade på båten. M&M&M är bokade på båten. M är bokad på båten. H,H här kommer vi. Götakanal släng dej i väggen Klarälven regerar. BåtBuss eller BussBåt. Vad är skillnaden. Sol sol sol shipp o hej o välkomna till hajk.

Rädda joppe död eller levande!

Barndomen har många fina minnen. Men det är väll ännu min barndom att bygga minnen i. När tar den slut? Är det vid 30, eller hur är det. När blir man vuxen. Måste man bli tråkig när man är vuxen. Jag gillar mitt liv o skiter i att kategorisera min ålder.

HUSBIL

Av Maria Ahlby - 17 juli 2014 15:13

Tur vi är 2ändå. Utan dej hade jag inte haft vårt bästaste. Du ställer upp ovilkorlöst och det värderar jag högt.

POTATISMJÖL!

Mini hjälten Kämpar på som aldrig förr. Nya upptåg och utmaningar. Hej o hå håll i dej och åk med, för detta tåg kan man inte hoppa av. Jag väljer att luta mej tillbaka, njuter av färden och allt som händer längs vägen.

MAJSVÄLLING!

Dryga 8km till fots med sovande kille i vagnen. Super morsan gjorde det igen. Vackra ben hittas inte genom soffläge utangenom att gå gå gå...
Är igång till 80% skall till 100% och öka:)

MAKRILL!

Kor. Ja saknar mina kor. Hur kan en (eller200st) kor göra mej så lugn och nöjd. När jag landar vid korna stänger jag av världen och bara är. Jag bara gör, gör det hag trivs bäst med. Korna är helt klart min favoritstrategi till att hitta lugnet, få ner pulsen från den stressiga vardagen och bara njuta.

Drömmer om en framtid med eget hus, egen tomt och massa njutnisfylda måsten.

Käre Gud får jag ta en tårtbit till? JA DET FÅR DU.

Av Maria Ahlby - 16 juli 2014 07:17

06:34 GODMORGON världen. Blir detta en underbardag? Klart det blir! Jag och D har fantastiska planer för denna dag. Vi börjar med mys i soffan och barnprogram:)

3202 ja de va inte dåligt det. Hehe ja roligt blir det när mitt huvud slår volter.

Har vi, hm, mysigt, dansa pausa , dansa pausa, räkna till 5.. De gick inge vidare... Men tillslut blev det både 1 2 3 och 4 5.

Frukost vore fint. Jag har ju världens godaste bröd att mumsa i mej. Laddar kaffi bryggaren och njuter av doften. K A F F I !

Magkänslan är den viktigaste i mötet med nya människor. Litar på min mage i alla lägen. Den har aldrig fel

Av Maria Ahlby - 15 juli 2014 23:32

Vissa saker gör jag bara. Vissa saker tänker jag efter före. O vissa saker tänker jag efter efteråt . Den sist nämnda är mindre bra. Jag är bra på att göra men sämre på att inte göra.

Katten du skrämde skiten ur mej. Men skönt att det bara va nummret du villeåt. Klart du kan få ett nummer av mej ;)

Kabooom, o jävlar vad va det. Ops jaja det va en bra ide igår. Men inte nu längre.... Hm... Jaja de höll nog. (Hoppas jag)

Kan du sluta tjata nu. Oj va kom den ifrån. Kan nästan lista ut vart det kommer ifrån faktiskt. Illa

Prata prata prata, planera fixa o dona. Åka båt? Ja jo snart e vi kanske på väg, eller vatten....
Du har alltid varit nr1 men nu är jag nr2. Tufft att ta in men gillar att se dej lycklig. Du är värdefull, betydelsefull och fantastisk på många vis.

O morsan mår bra.....
O så dom där jävla dansskorna. Ja dör va roligt.

Banan är gott men äpple är bättre. Pers ord är min lag. Kämpa för fan tjokis.

Sidecut or nott.....! Ja att ha hår eller inte det är frågan?
Klimparna , PT o syster. Ni är bra ni. Tumme upp för er. Men inte fan blev ja klokare för det. Fröken vet alltid bäst o kan själv gör det igen SKITER ¡!

Av Maria Ahlby - 15 juli 2014 09:34

Den bekräftelsen jag får av min son är mer än tillräcklig för att tillgodose mina behov. Jag är viktig, värdefull och behövd. Många gånger är det nog fler än jag som i sin föräldrar roll känt sig otillräcklig, trött, frustrerad och/eller dålig. Men när jag ser vilka framsteg mitt barn gör i sin utväckling så blir jag stolt. Och jag vet att allt han gör är en spegelbild av hans omgivning. Vi är bra föräldrar.

Borde ja, skall ja göra det. Vet vet hur,var och varför. Jag är virrig och ivrig. Hag är rastlös men inte laglös.

%är summan av en del.
Delen är % av summan.
Men summan är inte delen av %.

Jag vill ligga i ett mörkt tyst rum med inga måsten. Sämre dag idag. Allt och inget är så perfekt och fel idag.
Jag vill åt den där stunden, den där dagen, den där känslan. Ständigt sökande.

PUMAN

Ovido - Quiz & Flashcards