Alla inlägg den 28 juli 2014

Av Maria Ahlby - 28 juli 2014 23:53

Dom äkta makarna ficka jag en del av idag. Saknar lite tiden vid er. Ni och alla andra i byn gjorde tiden där minnesvärd.
Kom och tänka på ormen och "snoken" när jag passerade viken. Ja som han sa det var nog den märkligast någonsin. Du det håller jag med om. Men jag tackar för den dagen, den stunden och det mötet. Det gav mej mycket. Mycket insikt och tänkvärda känslor.

O luggen då. Ja den blev ju bra :) tack tack tack F !

Min lyx kväll blev lyx på alla sätt o vis i min ensamhet fast med dom /det bästa i elektronisk fattning. Löööövli.
Prata träning, pajer och mycket annat vackert. O vi får inte glömma maten. Herregud va gott det va. Njutning till Max. Nom nom nom. Du det var jag värd vill jag lova. Brukar säga att man inte kan vara värd sådana saker. Men det var som fett för en gammal sko som en vis man brukar säga.

Vackraste underbaraste finaste fantastiska människa hur kan du vara så bra. Ja det är väl inte så svårt.

Hur gör man när man har semester och är ledig till råga på allt. Ja man sitter still eller ja man gör inget speciellt i alla fall. Jag tog en öl för att hindra mej själv från att åka till gymmet ikväll. Får inte träna. Men i morgon får jag igen. Då står det PT på mitt schema. Skall bli så spenande o se vad han hittat på.

Jag är laddad. Nu kör vi

Av Maria Ahlby - 28 juli 2014 00:37

Ac eller bas???? Gärna båda. Just nu lutar det mot basen. Måste köpa prylar till bilen och måste tvätta henne. Måste måste måste. Men först kör vi träning med PT och hoppas på total utmattning. Helt slut vill jag vara efter åt. Mina förväntningar är höga. Mina förhoppningar är höga. Mina krav på min egna prestation är enorma. Jag nöjer mej inte med att få ta i lite. Jag vill ta det sista sista av energin jag har med mej in i gymmet. Jag vill känna hur benen skakar när jag går där ifrån. Jag vill kunna messa J o säga att jag fan gav allt. Jag vill vara stolt över min prestation. Många ifrågasätter mina tankar kring träningen. -Nemen så stor kan du ju inte bli, de e ju inte snyggt. Men vet ni vad. Jag tycker det, jag vill vara stor. Jag vill ha musklerna dom syns. JAG vill det, JAG kommer göra det med all den viljan jag har. Om ni fattade vilken vilja det krävs för att göra detta så skulle ni bli mörkrädda. Alla dagar det känns lönlöst, alla dagar kroppen kommer värka av träningsvärk. Just dom dagarna kommer jag i alla fall köra på. För att jag kan och för att jag VILL.

Jag vet att jag ser bra ut och att folk avundas min utstrålning. Vist låter det som ett stort skrytsamt ego. Det är precis vad det är. Men jag är inte elak mot någon för det. Jag vill ändra min kropp för min skull inte för din skulle inte för hans skulle eller inte för deras skull häller.. Utan för min skull. Ville jag vara alla tillaga skulle jag vara nöjd som jag är idag. Men jag vägrar vara nöjd. Vill vara nära nöjd men aldrig komma ditt. När jag ligger på99% byter jag mål och kämpar på igen. Livet är som ett träd. När man når nästa gren så upptäcker man nya som man kan nå om man bara sträcker på sig lite lite till.

Livets livslånga löp lina

Ovido - Quiz & Flashcards