Alla inlägg den 29 juni 2014

Av Maria Ahlby - 29 juni 2014 23:19

Biljud??? Ja de vore fint de. Men pengar de vore också bra, ja vill ha båda 2. Både ha och äta kakan. Ooo kakor, colakskor.... Nom nom nom.
Ne inga kakor full fokus på träningen och där finns det INGEN plats för kakor. Inte en enda faktiskt.
Tackat T den fantastiske för sin PT insats med mej idag. Kommer jag ha träningsvärk i morgon ? JA! Kommer jag erkänna det ? NEJ! Mår jag bra? JA! Kommer jag må bra i morgon? ABSOLUT! Är jag grym? Jo jag är ju det. Vet att det finns "folk" som stör sig på mitt EGO. Men va gör det då. Jag mår ju bra o är glad så jag rullar vidare i samma riktning.

allt har en ände men korven den har 2 pannkakan har inga men den är bra ändå.

Vackraste lilla J är så perfekt på alla vis. Mysigaste polaren idag.

Jag drömmer om snygg bil, snygg kropp, snygg Karl, snygg snygg snygg allt snyggt. Men men men varför drömma om det när man kan leva det ;) jag gillar snyggt. Men vet gör inte de liksom.

Älskade K sängen är bäddad så att säga. Hämta nyckeln så kan du bo hur du vill. Våran dörr står alltid öppen för dej ( alltid låst men du har ju nyckel snart)

Nu bild maraton

Av Maria Ahlby - 29 juni 2014 00:30

Några heta tips från mej till DEJ!
1. Drick inte goda drickbara saker men HÖG koffein halt sent på kvällarna. Jag blev över spidad, tokigt men sant gym,jobb och gym igen. Ja borde vara trött. Men gör man av med energi så får man ny energi. Ny energi är MYCKET mer efterkrigsårens en gammal sparad energi.
2. När kroppen säger -ONT! Lyssna på den. Men jag stannar inte upp för det. Om jag stannar så hinner jag inte med resten av världen. Jag vill inte komma efter i den rytmen. Jag vill vara i framkant så jag fortsätter marschera mot framtiden. Med stadiga steg (tejpad fot) rör jag mot frontlinjen.
3. Spela inte spelet om du inte kan reglerna. Eller är stark nog att skapa egna regler. Då måste du vara skarp nog att kunna få med dina med spelare på nya reglerna. Inte det lättaste.
4. Ta ingen skit. ( alla mackt åt Grynet vår befriare) Min tanke - alla andra är dumma i huvet och jag är bättre än dom. Jag kommer långt och jag vet varför.

((( en parentes bara. Viste du att DANS är ett lodrätt uttryck för ett vågrätt beteende? Tänk på det nästa gång du går ut för att dansa )))

5. Sluta ALDRIG prata. Hörs du inte kommer sakta men säker att tyna bort. Se till att folk hör dej och dina åsikter. Visa upp dej och dina ORD!
6. Jaga inte högvisten, men nöj dej inte häller med bottenskrapet. Dröm , ställ krav, våga vilja vara unik och udda.

ALLA LIKA ALLA UNIKA.

Ovido - Quiz & Flashcards