Alla inlägg den 23 juni 2014

6?!

Av Maria Ahlby - 23 juni 2014 22:15

Alla bananer är olika. Men alla klasar innehåller 7bananer. 7olika bananer alltså. Ja för alla va ju olika. Så 7bananer är en klase. 5 bananer är bara 5 bananer som sitter ihop, men ingen klase. 8 eller 9 bananer ihop är inte häller någon klase. Dom är bara jävligt många.

Hur många apor finns det i djungeln och hur måna av dom liknar dej?

O no its you agen!!

Mitt huvud mår bra av att tömma ur alla ord som samlas där under en hel dag. Alla jävla ord som blidas av känslor och intryck. Idag såg jag 2 vackra damer klädda helt i svart. Ville vara krama om dom. Dom är så fina o Goa. Men dom gick in grbom den röda dörren och försvann in i mörkret.

Medvetenhet... Ja jag är medveten om mycket och hoppas på lyckligt O medveten om andra saker.

Regn regn regn dropp dropp.

Jag vill gå ut i helgen. Sätta mej på någon "bar" och se på folk. Jag hatar folk ! Men jag vill se på dom. brukar bygga upp min egna lilla historia runt dom. för att avsluta allt med att jag ler för mej själv i en tanke om hur patetiska dom är. E jag är nog lika dan men det kan jag bjuda på för jag är glad o mår bra i min patetiska lilla värld.

Kungen av K är långt borta. Dagen med D är till sin ände. Livet med dej. Vill jag inte leva och lyckan med H hoppas jag på.

Många långa dagar är kvar. Men ännu längre är natten jag väntar på.

Ovido - Quiz & Flashcards