Alla inlägg den 31 augusti 2014

Av Maria Ahlby - 31 augusti 2014 19:34

Alltså du kommer inte tro detta. Men idag träffade jag typ den snyggast varelsen ewer... Alltså ja skojar inte. De va hel sjuk. Han liksom. O ja liksom o sen liksom..... Eeee skulle inte tro att det var på riktigt naj.
Jag startade dagen med korna. 05:24 kickade jag igång mjölkningen. Jobba jobba jobba. Sen hem o hämta sonen vid mor o far o vidare mot vårt hem. Sen massa lek o bus nu sover valpen gott inför kommande arbetsvecka.

Radikala upptåg kräver radikala strategier.

Problem = lösning = strategi = FÄRDIG!

Det jag väljer att göra med min kropp är mitt val. Du har inte rätten att klaga, du har inte rätten att ifråga sätta, du har inte rätten att gnälla, du har dock rätten att stötta peppa berömda och kanske till Omed göra detsamma. Så länge jag inte skadar mej själv eller andra längs vägen tänker jag ånga på som ett X2000 med gashäng.

Ny vecka och nya utmaningar väntar. Nu är vardagen tillbaka på riktigt och jag med den. Jag är på riktigt jag både syns och hörs. Jag VÄLJER att både synas och höras. Lik väl som du väljer att se och höra mej.
Ta av dej offerkoftan för fan. Ta inte andras skit. Bär bara dina egna problem. Har man problem så finns det lösningar. Frågan är om du är berädd att hitta lösningen? Är du redo att ta tag i dina problem? Är du klar med självömkande och kvidande. Sträck på dej, va stolt, börja varje dag med några positiva ord.

JAG ÄR SÅ BRA!

Ovido - Quiz & Flashcards