Alla inlägg den 13 augusti 2014

Av Maria Ahlby - 13 augusti 2014 22:20


Du är inte bara intelligent, utan också hårt arbetande och flitig. Vad naturen inte redan har gett dig, det klarar du genom outtröttligt arbete. Så skaffar du dig inte nödvändigtvis vänner bland dina egna, men på lång sikt har du stor framgång. Och du behöver inte bry dig om de avundsjuka, så länge du kan leva ett lyckligt och nöjt liv.

Bara för att jag vet att du finns där, behöver jag inte längre tvivla. Bara för att jag vet att du är på väg, behöver jag inte längre hopplöst hoppas. Bara för att du är som du är, behöver jag inte vara någon annan än den jag är.

Nemen oj va bra det blev tillslut. Slutade bara fråga, bara gjorde o se på fan de gick hem. Denna super morsan gör det igen. Ännu en gång har jag tagit steget med min son mot framtiden.

Läskiga jävla smärta, ligger och pyr tills jag gör minsta fel. Då smäller det till och JÄVLAR vad ont det gör. Skulle gärna skänka bort smärtan så jag kan få jobba vidare med min kropp.

Lite mage lite rygg o massa lår. Lår lår lår. Så jävla snyggt med välsvarvade ben. Ja jo jag tycker jag är snygg. O ja jag har inge problem med att säga det och nej jag skäms inte för att jag är som jag är. Tackar mor och far för att dom gett mej möjligheten att bygga upp detta självförtroende. Alla kan om man vill. MEN det räcker inte att vilja lite. Måste vilja ALLT!

Ovido - Quiz & Flashcards