Alla inlägg under juni 2015

Av Maria Ahlby - 16 juni 2015 14:19

D- kolla mamma fångade nått.
Det är en fisk.
M- jaha får jag se, det ser ut som en torsk.
D- Som Torsten?
M- naj inte Torsten, en torsk( jag tecknar T O R S K )
D- en torsk varför sa du inte de mamma. (Han suckar ) men du mamma vet du vad torsk är för något?
M- ja det är en fisk
D- jo fast det kallas duva men det är ingen fågel. Och den kan inte flyga häller.
M-okej det är en fisk som heter duva men är ingen fågel och den flyger inte.
D-bra mamma va duktig du va nu ( han ger mej tumme upp)

Ja detta är en helt vanlig konversation med en helt bedårande 4åring.

?

Av Maria Ahlby - 15 juni 2015 22:24

Rustad för triumferande vinst lägger jag nu an sabeln mot din puls för att visa min makt. Dubbla mynningar i min pipa gör intrycket lika hårt och brutalt som skottet som avlossats för att få dej att falla ner i din skugga och försvinna. Stålet som fanns mella ditt käkben och mina knogar gjorde inte bara ont för stunden det krossade även din självkänsla.
Jag är besk brutal och boss.
Lämnar inget åt ödet
Sviker inte löftet
Tar ingen skit

Av Maria Ahlby - 14 juni 2015 22:02

Fruktansvärt fantastiskt hur sakar och ting kan ända sig fort. Från toppen till botten och från botten till mitten och sen till botten igen för att vända mot toppen. Ja så ser min värld ut så pendlar jag i det mesta nu förtiden.
Har en saknad. Har en önskan, har ett hopp en ynka gnutta förnuft. Jag vet att alla pusselbitar inte famlar på plats lätt, jag vet att vissa bitar måste läggas precis rätt för att passa. Rätt skall vara rätt annars blir det fel och då blir det tamefan inte rätt.

Vad får vi om vi korsar en pitbull och en apa ????

Amfetamin
Heroin
Nikotin
Adrenalin
Några stycken av alla "IN" ord som finns i vårt svenska ordförråd, dom är tunga och farliga dom flesta av dom.

Jag är värd min plats. Alla är vi utbytbara. Våga släppa någon nära är läskigt, desto mer man blottar desto mer finns det att bli slagen på. Rädd att bli Slagen, rädd att bli tilltufsad igen, rädd att falla ner i ångest gropen igen. En grop av ångest och kanterna är klädda i panik.

Toby och Boxer Robert som i en annan värld. Så långt bota men ändå så nära.


Av Maria Ahlby - 8 juni 2015 23:34

sagans sanna syfte slingar sig sagta och suggestiv genom sagan samtidigt som syrenen blommar syschan spelar och stjärnorna glimmar.
Somliga stannar upp, stannar till sätter sig stilla intill syrenen för sedan slumra sött. Syschan spelar sin melodi så stiligt så starkt som bara syschor skall.
Slut på den Sanna sagan med S

Många besked togs emot levererades och behandlades idag. Jag känner mej lugn trygg och peppad till 1000 för vad som komma skall. Lämnar katten men får valpen. Lämnar huset med får bänken. Lämnar oron men får lugnet. Jag är okej med allt just nu. Och nästa vecka börjar sommaren på riktigt. Då lämnar vi Hemse och hänger i stor stan med allt vad det inne bär.

Njuter av livet på gården. Njuter av att kunna ge D möjligheten till med fri och trygg miljö att vistas i. Alla är så bra med han med oss. Tack alla för att vi får vara en bit av VÄNGE!
Vänge är speciellt!

Av Maria Ahlby - 4 juni 2015 21:57

jag vill köpa hus.
Hag vill hitta det där hemmet som är mitt. Det som känns som mitt hem. Just nu bor jag ingenstans men på 2 ställen. Inget hem men 2 uppehålksplatser känns det som ibland.
Ett hus som jag äger och jag kan göra vad jag vill med. Ett hus som jag kan få vara stolt över. Jag vill njuta av lugnet på verandan i solen med en kopp Java och veta att allt inför tomtgränsen är mitt. Mitt mitt mitt. Jag kan tänka mej att dela detta mittiga med någon bara det är lika och inte mer eller indre.
Drömmer längtar önskar och sa visst något om att nästa adressändring blir till MITT hus.
Det behöver inte vara stort bara det är rätt. Lite fix kan det vara också jag gillar de. Jag fixar det nästa bara jag får försöka hur svårt kan det vara liksom. För kom inte och säg att jag inte får eller att jag inte kan då blir jag trotsig och ännu mer envis.
Jag mins en M som stolt visade upp sitt hus för mej. Berättade om stort och mått vilka planer som fanns. Jag vill göra det samma. Jag vill skryta helt enkelt.

Ovido - Quiz & Flashcards