Alla inlägg den 7 september 2015

Av Maria Ahlby - 7 september 2015 22:44

jag är lyckligt lottad som är omgiven av dom finaste människorna på denna planet. Vissa mer trogna än andra och endel är guld värda. I helgen strålade vi samma för en god middag och massa härligt prat. Överraskad av finingarna som helt klart var kvällens bästa för mej. Tack för att ni valde att överraska mej. sen förde kväll oss vidare många år tillbaka i tiden och vände för att blicka framåt och se kvällens möjligheter. Att det skall krävas en Maria för att Maria skall våga. Att det skall krävas trygghet fårn Goda vänner och en reträttväg är viktigt. Men kvällen slutade i en lugn bilfärd hem där jag fick krypa ner i min stora sköna säng och bara njuta av alla härliga känslor och intryck av kvällen. Tack mina fina vänner för att ni finns

TypDisträ gjorde entré och lämnade många frågetecken efter sig. Några är besvarade men många åter står ännu. Lär ju bli portad på icamaxi om det skall fortsätta såhär. Haha.... Kaffit smakade bra och livet går vidare, svår lästa rader och grumlig text men jag kopplar på nyfikenheten och lugnet så klarar jag nog att ta mej från perm till perm.

Älskade underbara vän tack för att du lättade ditt hjärta så jag fick chansen att ge dej både empati och massa kärlek. Det var stort och det var äkta. Jag är dej evigt tacksam för att du valde att ge mej dina känslor. Tack finast finast du.

Även en munk eller två fyller tomrummet i alla fall till viss del.

Ovido - Quiz & Flashcards